• ID-Wear Supersnel geleverd
  • ID-Wear Vaste contactpersoon
  • ID-Wear Gratis drukproef
  • ID-Wear Eigen productie
  • ID-Wear 100% Kwaliteitsgarantie

mutsen

mutsen

Bedrukte mutsen met bedrijfslogo zijn een populair relatiegeschenk. Verras uw klanten en medewerkers met een warm cadeau en promoot tegelijk uw bedrijf.

  • Bedrukte mutsen vanaf € 1,03
  • Levering binnen 5-10 werkdagen
  • Mutsen bedrukken en borduren
  • Altijd een gratis proefdruk

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

0180 540 840

Bedrukte mutsen bestellen in slechts 5 stappen

Het laten bedrukken of borduren van mutsen doet u in een aantal eenvoudige stappen:

1. Selecteer de gewenste muts

Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om de juiste muts te vinden.

2. Kies het aantal en de kleur

Geef aan hoeveel mutsen u wilt bestellen en kies ook direct de juiste kleur.

3. Geef de positie en druktechniek aan

Geef aan waar op de muts u het logo wilt hebben en of u de muts wilt laten bedrukken of borduren. U kunt het logo direct uploaden of later aanleveren.

4. Bekijk het overzicht van uw bestelling

U krijgt nu een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Controleer de gegevens en plaats vervolgens uw bestelling.

5. Controleer de digitale proefdruk

U ontvangt een digitale proefdruk. We beginnen met het verwerken van de bestelling zodra u hierop akkoord geeft.

6. Ontvang uw bestelling

Na vijf tot tien werkdagen worden de mutsen geleverd. Heeft u de mutsen eerder nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een snellere levering te bespreken.

Muts bedrukken of borduren?

U heeft de keuze uit verschillende technieken om de mutsen van een door u gekozen afbeelding, logo of tekst te voorzien.

Zeefdruk

De zeefdruktechniek is de populairste methode voor het bedrukken van textiel. Bij deze methode wordt de verf laag voor laag rechtstreeks op de stof gedrukt. Deze techniek is vanwege de hogere opstartkosten vooral voordelig wanneer u een groot aantal mutsen laat bedrukken.

Transferdruk

Bij de transferdruktechniek drukken we het door u gekozen ontwerp eerst op een folie. Vervolgens wordt het uitgesneden en met hoge temperatuur op het textiel gedrukt. Transferdruk raden we voornamelijk aan wanneer u kleinere aantallen mutsen wilt laten bedrukken.

Borduren

Het borduren van mutsen geeft een duurzaam resultaat van hoge kwaliteit. In plaats van het logo of de tekst op de stof te drukken, borduren we deze er met naald en draad op. De afbeelding blijft zo langere tijd mooi. Borduren doen we voor zowel kleine als grote bestellingen.

Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze. Neem voor advies contact met ons op via 0180 540 840 of stel uw vraag via onze chat.

Een breed aanbod aan mutsen

Bekijk ons uitgebreide assortiment met mutsen. Zo vindt u in onze webshop gebreide mutsen, fleece mutsen, kerstmutsen en bivakmutsen voor dames, heren en kinderen. We hebben zelfs verschillende koksmutsen die u kunt laten bedrukken of borduren. Maak de winteroutfit compleet en kijk ook eens bij onze sjaals, jassen en handschoenen.

Een muts als promotiemateriaal

Mutsen zijn een veel gedragen accessoire in de winter. Deze kledingstukken zijn erg zichtbaar en worden meestal buiten op straat gedragen. Een bedrukte of geborduurde muts is dan ook bij uitstek geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Maak uw relaties blij met een warm cadeau of laat uw medewerkers mutsen met bedrijfslogo dragen op beurzen of andere evenementen.

ID Wear showroom

Twijfelt u nog over uw bestelling en kunt u wel wat advies gebruiken? Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Krimpen aan den IJssel. Hier kunt u onze producten bekijken en geven we u graag vrijblijvend advies. U kunt ons iedere werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereiken op 0180 540 840 om een afspraak te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vragen te stellen via onze klantenservice chat.