• ID-Wear Supersnel geleverd
  • ID-Wear Vaste contactpersoon
  • ID-Wear Gratis drukproef
  • ID-Wear Eigen productie
  • ID-Wear 100% Kwaliteitsgarantie

petten & caps

Petten bedrukken

Wanneer het op petten bedrukken aankomt vormen wij uw professionele partner. Met onze diensten richten wij ons voornamelijk naar de professionele markt. Laat je petten bedrukken voor bijvoorbeeld een zomercampagne of voor een teamactiviteit in de warme zomermaanden. Wij kunnen zowel een pet borduren als bedrukken. Wat de aankoopreden ook is, in ons uitgebreid gamma vindt u uiteenlopende maten en vormen. Denk aan de trucker cap, snapback, zonneklep, bandana, multifunctionele pet… Wist u dat wij ook petten bedrukken voor kinderen? Neem ook eens een kijkje bij de mutsen, sjaals & bandana’s of hoeden. Kortom: u heeft bij ons steeds een ruime keuze om uit te kiezen.

Cap borduren

De bestelprocedure is erg eenvoudig. Dankzij de filters op deze pagina kiest u de gewenste kleur en vorm. Eenmaal u de keuze heeft gemaakt geeft u simpelweg de aantallen door en kiest u de gewenste bedrukking van de pet. waar verkiest u de opdruk? En welke druktechniek verkiest u(w klant)? Een pet borduren? Of een pet bedrukken? Een cap borduren we of voorzien we van een transfer print. De productie houden we veelal intern waardoor we u en uw klanten een snelle levering garanderen. Bij een bestelling vanaf 250 stuks kunnen we de caps custom made voor u produceren in China.

Hebt u nog een vraag over petten bedrukken of caps borduren? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.