Kleur
Prijs

t/m

Merk

Levertijd
MaatHanddoek met logo

Handdoeken bedrukken als ultiem cadeau! Heeft u er wel eens aan gedacht om handdoeken te laten bedrukken? Hierbij is er ontzettend veel mogelijk, van strandlaken tot sporthanddoeken en van weven tot bedrukken. Zoekt u een mooi en duurzaam cadeau wat gegarandeerd in de smaak valt bij uw klanten en personeel? Kies dan voor een gepersonaliseerde handdoek of badlaken. Laat de badlakens en strandlakens weven of bedrukken met uw logo of een leuk zomers ontwerp. Verras uw relaties met een uniek geschenk en zet uw bedrijf of merk in de spotlights. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Handdoeken bedrukken met logo in verschillende maten. We produceren de handdoeken in veel verschillende maten. Eigenlijk is alles mogelijk. Badlakens te bedrukken met uw eigen ontwerp is vaak al mogelijk vanaf 50 stuks. Voor het machinaal inweven van uw logo in een handdoek geldt een wat hogere minimale afname. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Handdoeken laten bedrukken met logo of zomerse print

Handdoeken en badlakens als ultiem cadeau voor de zomer?

Laat uw strandlaken of badlakens weven of bedrukken met uw logo. Ideaal om in te zetten als mooi en duurzaam cadeau wat gegarandeerd in de smaak valt bij uw klanten en personeel! Kies een gepersonaliseerde handdoek of badlaken. Verras uw relaties met een uniek geschenk en zet uw bedrijf of merk in de spotlights. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en perfect om in te zetten om naamsbekendheid te vergroten.

Hoge kwaliteit handdoeken voor een spaaractie

Wilt u als supermarktketen een spaaractie doen? Kies voor handdoeken die door ons speciaal voor u gemaakt worden in de gewenste maat en kleur. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.