Kleur
Prijs

t/m

Merk
Levertijd

Maat


Bedrukte sandwich caps

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en personalisatie met onze collectie sandwich caps met logo bij ID Wear. Deze trendy caps met hun unieke sandwichconstructie bieden niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook ultiem comfort. Of je nu op zoek bent naar een sportieve look voor een outdoor evenement of een professionele uitstraling voor jouw bedrijfsteam, onze sandwich caps zijn de ideale keuze. Met de mogelijkheid om ze te personaliseren met jouw eigen logo, voeg je een uniek en herkenbaar element toe aan jouw outfit. Duik in de wereld van personalisatie en laat jouw merk opvallen met ID Wear! Verken vandaag nog onze mogelijkheden op onze website.

Gepersonaliseerde Sandwichcaps met Borduring voor Bedrijven en Verenigingen

Maak Indruk met Stijlvolle en Professionele Caps

Wil je jouw bedrijf of vereniging op een unieke en opvallende manier promoten? Kies dan voor onze gepersonaliseerde sandwichcaps met borduring! Deze caps combineren stijl, comfort en merkidentiteit op een sublieme manier en zijn perfect geschikt voor diverse gelegenheden, van bedrijfsevenementen tot sporttoernooien.

Waarom Gepersonaliseerde Sandwichcaps?

 1. Professionele Uitstraling: Met onze caps geef je jouw team of personeel een professionele en uniforme uitstraling, wat essentieel is voor een sterke merkrepresentatie.
 2. Opvallende Borduring: Borduring zorgt voor een duurzame en hoogwaardige personalisatie van de caps, waardoor je merk langdurig onder de aandacht blijft.
 3. Comfort en Kwaliteit: Onze sandwichcaps zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook lang meegaan.

Voor Bedrijven

Als bedrijf is het essentieel om een consistente en professionele uitstraling te behouden, zowel intern als extern. Onze gepersonaliseerde sandwichcaps bieden hiervoor een ideale oplossing:

 • Bedrijfsevenementen: Maak indruk op beurzen, conferenties en zakelijke evenementen met uniforme en gepersonaliseerde caps voor je team.
 • Promotiemateriaal: Geef gepersonaliseerde caps weg als promotieartikelen aan klanten en potentiële klanten, wat zorgt voor een blijvende indruk van je bedrijf.

Voor Verenigingen

Ook voor verenigingen en clubs zijn onze caps een uitstekende keuze:

 • Teamgeest: Versterk de teamgeest en identiteit van je vereniging door het dragen van gepersonaliseerde caps tijdens evenementen en bijeenkomsten.
 • Fans en Supporters: Verkoop de caps aan fans en supporters als merchandise, waardoor je niet alleen extra inkomsten genereert, maar ook je zichtbaarheid vergroot.

Kwaliteit en Service

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service voor al onze klanten:

 • Hoogwaardige Materialen: Onze caps zijn gemaakt van duurzame en comfortabele materialen, zodat ze lang meegaan en prettig zijn om te dragen.
 • Professionele Borduring: Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en duurzame borduring van jouw logo of ontwerp op de caps.
 • Persoonlijke Aandacht: Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot levering, om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent.

Bestel Vandaag Nog Jouw Gepersonaliseerde Caps

Het bestellen van gepersonaliseerde sandwichcaps met borduring is eenvoudig en snel:

 1. Ontwerp: Lever je logo of ontwerp aan, of laat ons een ontwerp voor je maken.
 2. Keuze: Kies de gewenste capkleur en stijl die het beste bij jouw bedrijf of vereniging past.
 3. Borduring: Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige borduring van jouw logo of ontwerp op de caps.
 4. Levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je snel kunt genieten van je gepersonaliseerde caps.

Neem Contact op voor Meer Informatie

Wil je meer weten over onze gepersonaliseerde sandwichcaps met borduring en de mogelijkheden voor jouw bedrijf of vereniging? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het creëren van de perfecte caps voor jouw organisatie.

Maak een blijvende indruk en versterk je merkidentiteit met onze gepersonaliseerde sandwichcaps met borduring!