Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

MerkGeslacht

Levertijd
Maat

Overhemden borduren met je logo

Overhemden bestellen met je bedrijfslogo. Bestel je blouses en overhemden bij ID Wear en laat deze direct bedrukken of borduren met je logo. ID Wear is al jarenlang de specialist in kleding bedrukken en borduren. Wij hebben dan ook een mooie collectie blouses en overhemden voor je samengesteld. Je hebt keuze in blouses en hemden met korte of lange mouwen, gemaakt van katoen, polyester of een andere materiaal. Completeer je outfit met onze broeken, rokken & jurken of colberts & blazers. J. Harvest & Frost is trendsetter in design en kwaliteit van overhemden & blouses. De overhemden hebben verschillende kenmerken die ongezien zijn in deze markt op het vlak van uitstraling, comfort en kwaliteit. Alleen de beste materialen en stoffen zijn goed genoeg. Overhemden kan je voordelig laten borduren of bedrukken met je bedrijfs- of verenigingslogo. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Overhemden borduren met je logo

Bestel je blouses en overhemden bij ID Wear en laat deze direct bedrukken of borduren met je logo. ID Wear is al jarenlang de specialist in kleding bedrukken en borduren. Een overhemd of blouse met logo is een ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten. Het geeft je personeel een professionele uitstraling met daarmee een mooie promotie voor je bedrijf. Daarnaast is een overhemd met bedrijfslogo of tekst op een evenement een echte eyecatcher en zet je bedrijf goed op de kaart.

Wij hebben dan ook een mooie collectie blouses en overhemden voor je samengesteld. Je hebt keuze in blouses en hemden met korte of lange mouwen, gemaakt van katoen, polyester of een andere materiaal. Diverse pasvormen zoals regular fit of getailleerde blouses, de slim fit zorgen ervoor dat er altijd een passend overhemd voor je bij zit. Ook voor dames is er een speciale lijn de Lady Fit, met mooie dames pasvorm in diverse zakelijke kleuren voor een professionele uitstraling.

Completeer je outfit met onze broeken, pantalons, rokken & jurken of colberts & blazers. J. Harvest & Frost is trendsetter in design en kwaliteit van overhemden & blouses. De overhemden hebben verschillende kenmerken die ongezien zijn in deze markt op het vlak van uitstraling, comfort en kwaliteit. Alleen de beste materialen en stoffen zijn goed genoeg. Overhemden kan je voordelig laten borduren of bedrukken met je bedrijfs- of verenigingslogo. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk ook onze overige categorieën: