Kleur
Prijs

t/m

Merk


Levertijd
Maat
Veiligheidshesjes bedrukken met logo - ID Wear

Veiligheidshesjes bedrukken met logo doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Laat de veiligheidsvesten door ons bedrukken met het logo van je bedrijf, school of vereniging. Veiligheidsvesten bestellen kan in een paar klikken. Kies je kleur, maat en opdruk positie en rond je bestelling direct af. Wij zorgen er voor dat je de veiligheidshesjes met bedrukking in een paar werkdagen in huis hebt. Veiligheidsvesten zonder bedrukking leveren we in de meeste gevallen binnen 24 uur bij je af. Wil je de veiligheidshesjes met een bedrukking bestellen? Reken dan op ongeveer 5 werkdagen. Heb je vragen? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste veiligheidsvest en de bedrukking. Bel ons of neem contact op via de chat! Meer veiligheidskleding vindt u in de categorie werkkleding

Veiligheidsvesten bedrukken met logo

Veiligheidsvesten worden veel gedragen op plekken waar oplettendheid belangrijk is. Wil je herkenbaar zijn? Laat een veiligheidsvest bedrukken!

Veiligheidsvesten bedrukken. U kunt veiligheidshesjes op verschillende posities bedrukken. Veelal drukken we uw logo op de linkerborst, maar ook is er vaak genoeg ruimte om op de rug te drukken. Krijgt u bezoekers in de fabriekshal? Druk groot VISITOR op de rug en voor iedereen is het duidelijk om wie het gaat en dat extra voorzichtigheid geboden is. De gladde stof van een veiligheidsvest leent zicht uitstekend voor een bedrukking. Zo komt uw logo goed tot zijn recht.

Wanneer veiligheidsvest gebruiken?

Veiligheidsvesten worden door bedrijven ingezet om werknemers te beschermen en te onderscheiden van andere mensen. Denk aan een supermarkt medewerker of een stratenmaker, maar ook op allerlei evenementen. Ook straalt een veiligheidsvest gezag uit en dat is in verschillende beroepsgroepen noodzaak. U heeft direct de mogelijkheid om de veiligheidsvesten te bedrukken met uw logo. Zo bent u goed zichtbaar en herkenbaar langs de weg of tijdens evenementen.

Waarom veiligheidshesjes kopen?

Het belangrijkste kenmerk van een veiligheidsvest is natuurlijk zichtbaarheid. Daarom leveren we veiligheidshesjes in felle fluoriserende kleuren. Over het algemeen zitten er ook reflecterende strepen op het hesje. Meestal horizontaal, maar ook verticaal wat bijvoorbeeld verplicht is voor een RWS veiligheidsvest. Naast zichtbaarheid zijn hesjes ideaal om onderscheid te maken tussen groepen en/of mensen. Op schoolreis met kleine kinderen of een uitje met de BSO. Geef je groep een blauw veiligheidshesje en je verliest niemand uit het oog. In het donker aan het werk langs de weg? Zorg dat je goed zichtbaar bent en voorkom ongelukken. Laat uw veiligheidsvesten bij ID Wear bedrukken.

Hoe draag je een veiligheidsvest?

Veiligheidsvesten zijn leverbaar in verschillende maten voor volwassenen, maar ook leveren wij kinder veiligheidsvesten. Een veiligheidsvest valt normaliter vrij ruim zo kan je deze gemakkelijk over je outfit aan kan doen.

Hoe lang gaat een veiligheidsvest mee?

We leveren verschillende soorten bedrukte veiligheidsvesten. Voor eenmalig gebruik denk aan bijvoorbeeld een hardloop event, maar ook hesjes voor de hovenier die langs de weg aan het werk is. Dan adviseren we een vest te kiezen met een lange levensduur. Bij normaal gebruik gaat elk hesje minimaal 20 wasbeurten mee.

Overzicht verschillende soorten veiligheidshesjes

Voor elke branche en elke activiteit een ander veiligheidsvest. Wij leveren BHV veiligheidsvest, Verkeersregelaars veiligheidsvest, Kinder veiligheidsvest, overgooiers, RWS veiligheidsvest, Vlamvertragend antistatisch veligheidsvest, Hardloopvest of een basis veiligheidsvest in veel kleuren leverbaar.

Veilheidshesjes bestellen? Met een paar muisklikken kunt u een product uitzoeken en in uw winkelmand plaatsen. Gemakkelijk besteld en snel geleverd.