Kleur
Prijs

t/m

Merk
Geslacht

Maat
Duurzame werkkleding bedrukken - idwear.nl

Duurzame werkkleding nodig? Kies voor Printer Prime! Zoek niet verder naar duurzame, functionele werkkleding. Onze Prime collectie is circulair ontworpen. Dat wil zeggen dat de collectie zo lang mogelijk op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra grondstoffen nodig zijn.

Duurzame werkkleding bedrukken

Functionele en duurzame werkkleding voor bouw, industrie en logistiek. Circulair ontworpen, gemaakt van gerecycled materiaal en organisch katoen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze duurzame werkkleding te bedrukken en/of borduren met jouw logo of persoonlijke boodschap! Met Printer Prime kies je voor duurzame bedrijfskleding en ongeëvenaarde kwaliteit!

Duurzame kleding bedrukken

Duurzame werkkleding bedrukken, het vergroot je naamsbekendheid met professionele kleding met eigen logo. Het ruime assortiment biedt mogelijkheden voor zowel duurzame bedrijfskleding als duurzame werkkleding te bedrukken. Duurzame bedrijfskleding bedrukken is ook een uitstekend idee voor promotiedoeleinden.

Bij ID Wear hebben wij de productie in eigen beheer en is het een van onze specialiteiten: duurzame bedrijfskleding borduren en duurzame werkkleding borduren. Een hoogwaardige borduring is een echte blikvanger. Een luxe uitstraling van je eigen logo.

Waarom kiezen voor duurzame bedrijfskleding?

Door voor duurzame bedrijfskleding of werkkleding te kiezen, draag je bij aan een beter milieu. De textielsector is namelijk zeer belastend voor het milieu. Hiermee is nog veel winst te behalen. Daarnaast wordt er bij het maken van duurzame kleding rekening gehouden met juiste eerlijke werkomstandigheden. Kinderarbeid is daarmee uitgesloten.

Duurzame bedrijfskleding en duurzaam ondernemen gaan samen op. Kies voor een transparante bedrijfsvoering en laat zien waar je als bedrijf voor staat. Duurzame bedrijfskleding is daarvoor erg geschikt. Straal vertrouwen uit. Met duurzame bedrijfskleding of werkkleding hoef je niet in te leveren op comfort en uitstraling. Sommige materialen dragen juist prettiger of zijn sterkers dan de alternatieven.

Door te kiezen voor duurzame werkkleding draag je niet alleen bij aan een betere toekomst, met een borduring of bedrukking van eigen logo straal je als bedrijf een krachtige boodschap uit.