Korntex: Veiligheidskleding met uw eigen logo

Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van Korntex, uw ideale partner voor veiligheidsvesten die niet alleen beschermen, maar ook uw merk versterken. Bij Korntex begrijpen we dat veiligheid en zichtbaarheid essentieel zijn, of u nu op een bouwplaats werkt, evenementen organiseert of uw personeel voorziet van betrouwbare werkkleding. Onze veiligheidsvesten bieden de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl.

Waarom kiezen voor Korntex Veiligheidsvesten?

Optimale Bescherming:

Korntex veiligheidsvesten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u verzekerd bent van maximale bescherming en zichtbaarheid in elke situatie.

Kwaliteit en Comfort:

Onze vesten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als comfortabel zijn, zelfs tijdens lange werkdagen.

Stijlvol en Professioneel:

Veiligheid hoeft niet saai te zijn. Korntex biedt een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat u altijd een vest vindt dat bij uw behoeften en uw merk past.

Eenvoudig en Snel Bedrukken

Het proces om uw veiligheidsvesten te laten bedrukken is eenvoudig en snel. Neem contact met ons op met uw ontwerp en wij zorgen ervoor dat uw vesten precies zo worden bedrukt als u wenst. Binnen korte tijd beschikt u over gepersonaliseerde veiligheidsvesten die uw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigen. Kies voor Korntex en ervaar de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en branding. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van uw veiligheidsvesten met uw eigen logo. Korntex – uw betrouwbare partner in veiligheidskleding.

Afbeelding
Afbeelding

Korntex: Voor iedereen en voor elke situatie

Productgroepen van Korntex

Veiligheidsvesten

Beschrijving: Reflecterende vesten voor optimale zichtbaarheid en veiligheid. Doelgroepen: Bouwvakkers, wegwerkers, evenementenpersoneel, logistiek medewerkers, fietsers, schoolkinderen.

Werkjassen en -jacks

Beschrijving: Robuuste jassen en jacks ontworpen voor bescherming tegen de elementen en verhoogde zichtbaarheid. Doelgroepen: Bouwvakkers, industriële werknemers, logistiek medewerkers.

Veiligheidsbroeken

Beschrijving: Reflecterende broeken voor volledige zichtbaarheid en bescherming. Doelgroepen: Bouwvakkers, wegwerkers, industriële werknemers.

Veiligheidsschoenen

Beschrijving: Stevige schoenen met beschermende elementen zoals stalen neuzen. Doelgroepen: Bouwvakkers, industriële werknemers, magazijnmedewerkers.

Handschoenen

Beschrijving: Werkhandschoenen voor bescherming en grip in diverse werkomstandigheden. Doelgroepen: Bouwvakkers, monteurs, logistiek medewerkers.

Helmen en Hoofdbescherming

Beschrijving: Helmen voor bescherming tegen hoofdletsel. Doelgroepen: Bouwvakkers, industriële werknemers, wegwerkers.

Hesjes en Veiligheidsaccessoires voor Kinderen

Beschrijving: Reflecterende hesjes en accessoires speciaal ontworpen voor kinderen. Doelgroepen: Schoolkinderen, groepen kinderen tijdens uitstapjes.

Verkeers- en Signalisatieproducten

Beschrijving: Cones, borden en andere signalisatieproducten voor verkeersveiligheid. Doelgroepen: Wegwerkers, evenementenorganisatoren, verkeersregelaars.

Door deze breedte en diversiteit in producten en doelgroepen zorgt Korntex ervoor dat iedereen, van bouwvakkers tot schoolkinderen, veilig en zichtbaar kan blijven in verschillende omgevingen en omstandigheden.

Bekijk alle producten van Korntex

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404