• ID-Wear Supersnel geleverd
  • ID-Wear Vaste contactpersoon
  • ID-Wear Gratis drukproef
  • ID-Wear Eigen productie
  • ID-Wear 100% Kwaliteitsgarantie

Privacyverklaring & Cookies

 

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op deze website.

Hoe wij omgaan met uw gegevens

  • Nadat een aanvraag of bestelling is gedaan, zullen de verstrekte gegevens uitsluitend worden gebruikt om uw vraag te beantwoorden of om uw bestelling af te handelen.
  • Verstrekte gegevens voor het opvolgen van algemene en vrijblijvende aanvragen worden niet bewaard of vastgelegd. Pas wanneer u een bestelling bij ons plaatst worden uw gegevens vastgelegd in ons klantenbestand, hetgeen noodzakelijk is voor de afhandeling van uw order.
  • Onze medewerkers raadplegen klantgegevens alleen als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze dienstverlening en/of voor het afhandelen van uw order. Onze medewerkers hebben alleen toegang tot onderdelen die relevant zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden van de betreffende medewerker.
  • Voor het afleveren van bestellingen maken wij gebruik van externe transporteurs met wie we afleveradressen en contactpersonen moeten delen.
  • Klantgegevens worden niet gedeeld en zijn beveiligd tegen inbreuk door derden.
  • Wij bewaren uw gegevens in ieder geval zolang de wet ons verplicht om uw gegevens te bewaren.
  • Voor uw en onze veiligheid worden camerabeelden rondom en in ons bedrijfspand vastgelegd. Deze beelden worden na 4 weken automatisch verwijderd.
  • Wij hebben erkende gerenommeerde ICT-leveranciers ingeschakeld voor het onderhoud van onze software en apparatuur. Deze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. Met hen zijn afspraken gemaakt over (preventief) onderhoud, beveiliging en privacy.
  • Wanneer onbevoegden toegang krijgen tot onze data, dan zullen wij dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Google Analytics

  • Wij maken gebruik van Google Analytics-cookies. Hiervoor is een bewerkersovereenkomst gesloten.
  • Voor uw privacy hebben we gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres
  • 'gegevens delen' is in Analytics uitgezet
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

 Uw rechten

  • U heeft recht op inzage in uw gegevens.
  • Op verzoek zullen wij u een overzicht sturen van datgene wat is vastgelegd.
  • Wanneer gegevens niet kloppen dan heeft u het recht om deze door ons te laten corrigeren of te laten verwijderen. Hierbij kan het voorkomen dat het niet mogelijk is om (volledig) te voldoen aan een verzoek. Bijvoorbeeld wanneer deze in strijd is met andere wettelijke vereisten waaraan wij moeten voldoen.
  • Wilt u een overzicht van uw gegevens, stuur dan een email naar  info@idwear.nl.

 Als u klachten heeft

  • Ondanks dat wij slechts beperkt persoonsgegevens verwerken in de zin van de AVG, hebben wij er alles aan gedaan om datgene wat we vastleggen zorgvuldig en transparant te doen. Heeft u desondanks toch klachten over de wijze waarop wij uw gegevens behandelen, stuur dan een email naar info@idwear.nl. Dan nemen wij contact met u op om dit met u te bespreken.
  • Mochten wij er met u niet uitkomen, dan maken wij u er hierbij op attent dat u te allen tijde het recht heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Op deze website gebruiken we cookies. Dat doen we om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hieronder leest u meer over cookies.

Wat zijn cookies?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.”

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

“De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

MEER INFORMATIE OVER COOKIES?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising