Tenson: The Swedish Outdoor Brand

Tenson is een gerenommeerd merk dat zich richt op het leveren van hoogwaardige bedrijfskleding voor diverse outdoor activiteiten. Met een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van functionele en duurzame kledingstukken, heeft Tenson zich gevestigd als een betrouwbare partner voor professionals in sectoren zoals tuinbouw, bosbouw en voor hoveniers.

Bij Tenson staat kwaliteit en comfort voorop. De kleding is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de ruige omstandigheden waarin tuinbouwers, bosbouwers en hoveniers dagelijks werken. De producten zijn gemaakt van robuuste materialen die niet alleen beschermen tegen weersinvloeden, maar ook zorgen voor bewegingsvrijheid en comfort gedurende lange werkdagen.

Een belangrijk aspect van Tenson's aanbod is de veelzijdigheid van de kleding. Of het nu gaat om waterdichte jassen, ademende werkbroeken of beschermende accessoires, elk kledingstuk is ontworpen met het oog op de specifieke eisen van outdoor professionals. De aandacht voor detail en de inzet van innovatieve technologieën zorgen ervoor dat de kleding zowel functioneel als stijlvol is.

Op onze website kan men een uitgebreide collectie van Tenson's bedrijfskleding vinden. Hier wordt een breed scala aan producten aangeboden, variërend van beschermende kleding voor bosbouwers tot comfortabele werkoutfits voor hoveniers. Elk product wordt uitvoerig beschreven met specificaties en kenmerken, zodat professionals een weloverwogen keuze kunnen maken.

Kortom, Tenson is de ideale keuze voor iedereen die in de buitenlucht werkt en behoefte heeft aan betrouwbare, duurzame en comfortabele bedrijfskleding. Met hun uitgebreide assortiment en toewijding aan kwaliteit, biedt Tenson de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Afbeelding
Afbeelding

Tenson DNA - EST. 1951

In het kleine kustplaatsje Varberg, Zweden, begint de aspirant-ondernemer Paul Rydholm samen met zijn zus en twee naaisters een kleinschalige productie van sportkleding.

Door de jaren heen werden Tenson-producten altijd getest in de meest veeleisende omstandigheden, waardoor avontuurlijke mensen droog bleven in extreme en natte omstandigheden, inclusief die hartelijke zielen die als eerste een expeditie naar de Noordpool en Antarctica probeerden.

Het DNA van Tenson blijft het samenspel tussen design, materialen en technologie – waar functie en stijl elkaar ontmoeten. De geschiedenis van het merk is een eindeloze reis vol buitenavonturen.

De merkgeschiedenis van Tenson is een eindeloze ontdekkingsreis. Een reis vol observaties waar avontuur- en buitenliefhebbers voortdurend leren en waar beginnersgeluk zelden tot goede resultaten leidt. In plaats daarvan komt succes voort uit kennis, ervaring, uithoudingsvermogen en uitrusting. Bij Tenson maken we al 70 jaar bovenkleding. Dit zegt uiteraard niet alles over een product en de kwaliteit ervan. Maar wat we wel kunnen zeggen is dat wanneer je voor Tenson bovenkleding kiest, dit niets te maken heeft met beginnersgeluk.

Bekijk alle producten van Tenson

Neem contact met ons op

Error 404