Tricorp is hét Europese merk voor workwear!

Tricorp is een toonaangevend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de productie en distributie van werkkleding. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden door diverse successen op zowel nationaal als internationaal niveau. Een van de grootste successen van Tricorp is de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige werkkleding die voldoet aan de strengste veiligheidseisen en comfortstandaarden.

Daarnaast heeft Tricorp zich geprofileerd als een duurzaam bedrijf door het implementeren van milieuvriendelijke productieprocessen en het gebruik van gerecyclede materialen. Dit heeft niet alleen geleid tot een positieve impact op het milieu, maar ook tot een groeiende waardering en klantloyaliteit.

Tricorp's toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft hen in staat gesteld om langdurige relaties op te bouwen met grote klanten in diverse sectoren, waaronder de bouw, logistiek en de gezondheidszorg. Het bedrijf blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om de werkkleding van de toekomst te creëren, waardoor ze een prominente positie in de markt behouden en versterken.

Bekijk alle producten van Tricorp
Afbeelding
Afbeelding

De kernwaarden van Tricorp

Bij Tricorp staat veiligheid, topkwaliteit en functionaliteit voorop, maar we rocken ook op het gebied van comfort, style en duurzaamheid. Van XS t/m 8XL, we got you covered, want we willen elke professional kunnen laten stralen. Met een assortiment van meer dan 10K items en een snelle levering van 24 uur, zijn we mega flexibel en altijd on point voor onze klanten. Bij ID Wear kan je terecht voor alle artikelen van Tricorp. De werkkleding van Tricorp borduren of bedrukken we op een professionele manier met je eigen bedrijfslogo. Naast onze ready-to-wear workwear zijn we ook specialist in custom-made werkkleding, zodat we aan alle specifieke wensen kunnen voldoen.

Duurzaamheid staat centraal. We zetten in op hoogwaardige werkkleding: artikelen die bijdragen aan circulariteit en het bouwen van langdurige relaties met partners. Onze focus ligt altijd op het gebruik van de grondstoffen van vandaag voor de productie van morgen. We dragen verantwoordelijkheid voor hoe onze producten worden vervaardigd: veilig en eerlijk. Veiligheid is een prioriteit voor ons. We streven ernaar om werken prettig, zorgeloos en veilig te maken, zonder compromissen. Samenwerken staat centraal, met respect voor elkaar en ieders achtergrond. Racisme en extremisme wijzen we af en we omarmen iedereen, ongeacht afkomst, religie, seksuele geaardheid of politieke overtuiging. Transparante communicatie is essentieel, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Bij ID Wear BV vind je alle producten van Tricorp die wij voor je borduren en bedrukken met je eigen bedrijfslogo.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404