Kleur
Prijs

t/m

Merk


Maat


Blåkläder Werkhandschoenen: Duurzame Bescherming | ID Wear

Werkhandschoenen: Bescherming en Comfort voor Elke Klus

Ontdek onze uitgebreide collectie werkhandschoenen die ontworpen zijn om je handen te beschermen tijdens diverse werkzaamheden. Of je nu werkt in de bouw, logistiek, of een andere sector, bij IDWear.nl vind je de juiste handschoenen voor elke klus. Van leren werkhandschoenen tot hittebestendige en snijbestendige varianten, we hebben alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te werken. Bestel vandaag nog en zorg voor optimale bescherming van je handen tijdens het werk!

Bescherm je Handen tijdens het Werk met Onze Collectie Werkhandschoenen

Op zoek naar hoogwaardige werkhandschoenen die bescherming bieden en comfortabel zijn om te dragen tijdens diverse werkzaamheden? Bij IDWear.nl hebben we een uitgebreid assortiment werkhandschoenen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten werkhandschoenen die we aanbieden:

1. Leren Werkschoenen:

Duurzaam en slijtvast, ideaal voor zwaardere klussen zoals bouw- en constructiewerk.

2. Nylon Handschoenen:

Lichtgewicht en flexibel, geschikt voor precisiewerk en algemene handlingtaken.

3. Snijbestendige Handschoenen:

Gemaakt van materialen zoals kevlar of glasvezel om bescherming te bieden tegen snijwonden en scherpe objecten.

4. Hittebestendige Handschoenen:

Ontworpen om je handen te beschermen tegen hoge temperaturen en vlammen, ideaal voor lassen en andere warmtetoepassingen.

5. Chemisch Bestendige Handschoenen:

Speciaal behandeld om bescherming te bieden tegen chemische stoffen en vloeistoffen, geschikt voor laboratoriumwerk en industrieel gebruik.

6. Waterdichte Handschoenen:

Houd je handen droog en beschermd tegen vocht tijdens werkzaamheden in natte omstandigheden.

7. Antistatische Handschoenen:

Voorkom elektrostatische ontlading en bescherm gevoelige apparatuur tijdens het werken in elektronica- of cleanroomomgevingen.

8. Winterwerkhandschoenen:

Gevoerd en geïsoleerd om je handen warm te houden tijdens koude weersomstandigheden, perfect voor buitenwerk in de winter.

9. Montagehandschoenen:

Ontworpen voor precisiewerk en montageklussen, met goede grip en bewegingsvrijheid.

Of je nu werkt in de bouw, industrie, logistiek, of een andere sector, bij IDWear.nl vind je de perfecte werkhandschoenen voor jouw behoeften. Bestel vandaag nog en bescherm je handen tijdens elke klus!

Voor elke klus de juiste werkhandschoenen | IDWear.nl

Bescherm je handen met onze diverse collectie werkhandschoenen. Leer, nylon, snijbestendig, hittebestendig en meer. Bestel nu bij IDWear.nl!