Prijs

t/m

Maat


Koelvest bestellen

Cool ID Koelvest bestellen.
 

Wil je een koelvest bestellen? Kies dan dit comfortabel en lichtgewicht koelvest waarmee je op warme dagen afkoelt en productief je werk kan doen. Het Cool ID koelvest geeft een verkoeling van ongeveer 10 graden en werkt na activatie 5-10 uur. Afhankelijk van de omstandigheden. Tussentijds kan het vest in een paar minuten opnieuw geactiveerd worden zodat je de hele dag verkoeling krijgt van het koelvest. Je kan het koelvest bestellen in 3 maten.

6 – 12 graden verkoeling, werkt 5 - 10 uur
Licht gewicht ca. 400 gram. Comfortabel en ademend materiaal.

Koelvesten: Blijf Fris en Productief in Elke Omgeving

Op zoek naar effectieve manieren om koel te blijven tijdens intensieve werkzaamheden of activiteiten? Bij IDWear.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan koelvesten die ontworpen zijn om je lichaamstemperatuur te reguleren en comfort te bieden, zelfs in de heetste omstandigheden. Ontdek hoe onze koelvesten je kunnen helpen om fris en productief te blijven, ongeacht de situatie.

Waarom Kiezen voor Koelvesten van IDWear.nl?

Bij IDWear.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om comfortabel te blijven tijdens fysiek veeleisende taken of bij hoge temperaturen. Daarom bieden wij koelvesten die speciaal zijn ontworpen om optimale koeling en comfort te bieden, zodat je je kunt concentreren op je werk of activiteit zonder oververhit te raken.

Kenmerken van Onze Koelvesten:

  1. Geavanceerde Koeltechnologie: Onze koelvesten maken gebruik van de nieuwste technologieën om je lichaam effectief te koelen. Dit zorgt voor een constante, comfortabele temperatuur, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.
  2. Comfortabel en Lichtgewicht: Onze vesten zijn gemaakt van ademende, lichtgewicht materialen die je de hele dag comfortabel kunt dragen zonder je bewegingsvrijheid te beperken.
  3. Eenvoudig in Gebruik: De koelvesten zijn eenvoudig te activeren en kunnen meerdere uren koeling bieden. Ze zijn herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak.
  4. Diverse Toepassingen: Of je nu werkt in de bouw, industrie, sport, of gewoon extra verkoeling nodig hebt tijdens de zomermaanden, onze koelvesten zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei toepassingen.

Waarom Kiezen voor IDWear.nl?

  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Met onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige werkkleding en accessoires, kun je erop vertrouwen dat je bij IDWear.nl alleen de beste producten vindt.
  • Snelle Levering: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je producten op tijd te ontvangen, en daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering van je bestelling.
  • Uitstekende Klantenservice: Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen met vragen of speciale verzoeken, zodat je zeker weet dat je de juiste koelvesten voor jouw behoeften kiest.