• ID-Wear Supersnel geleverd
 • ID-Wear Vaste contactpersoon
 • ID-Wear Gratis drukproef
 • ID-Wear Eigen productie
 • ID-Wear 100% Kwaliteitsgarantie

Polo's bedrukken

Polo's bedrukken

Polo’s laten bedrukken met het logo van uw organisatie, vereniging, school of sportclub? Bij ID Wear bedrukken en borduren we polo’s van hoge kwaliteit met een door u gekozen logo, afbeelding of tekst. Bekijk ons zeer uitgebreide assortiment aan polo’s en maak uw keuze. Uiteraard voorzien we u graag van advies.    

 • Bedrukte polo vanaf € 2,74 
 • Productie in eigen beheer
 • Levering binnen 5-10 werkdagen
 • Vaste contactpersoon
 • Altijd een gratis proefdruk

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

0180 540 840

Polo’s bedrukken in 5 stappen

Laat uw polo’s bedrukken of borduren in vijf eenvoudige stappen:

 1. Polo selecteren

  Bekijk ons brede aanbod aan polo’s en selecteer de polo van uw keuze. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om snel het juiste poloshirt te vinden.

 2. Maat en kleur kiezen

  Geef aan hoeveel polo’s u wilt bestellen. Kies ook direct de juiste kleur en de benodigde maten.

 3. Positie van de bedrukking aangeven

  Geef aan waar op de polo uw logo of afbeelding moet komen. Upload de afbeelding direct, of stuur deze later toe. U kunt ook selecteren of u het product wilt laten bedrukken of borduren.

 4. Digitale proefdruk ontvangen

  U ontvangt een digitale proefdruk ter controle zodat u kunt controleren of alles naar wens is. 

 5. Bestelling ontvangen

  De levertijd van bedrukte en geborduurde polo’s is vijf tot tien werkdagen. Heeft u de polo’s sneller nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een snellere levering te bespreken.

Polo bedrukken of borduren?

Bij ID Wear gebruiken we verschillende methodes om polo’s van een afbeelding of logo te voorzien. U kunt kiezen uit drie methodes. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze. Neem voor advies contact met ons op via 0180 540 840 of stel uw vraag via onze chat.

Polo bedrukken met zeefdruk

De zeefdruktechniek is de meest gebruikte techniek voor het bedrukken van polo’s en andere kledingstukken. Bij deze methode wordt de verf rechtstreeks, laag voor laag aangebracht op het shirt. Zeefdruk is vooral voordelig wanneer u een groot aantal polo’s wilt laten bedrukken.

Polo bedrukken met transferdruk

De transferdruktechniek is zeer geschikt wanneer u een logo op een afwijkende plek wilt laten drukken, bijvoorbeeld op de mouw van de polo. Bij deze methode drukken we de afbeelding eerst op een folie, waarna we deze op de polo plaatsen. Transferdruk raden we voornamelijk aan bij kleine aantallen.

Polo borduren

Het borduren van poloshirts geeft een duurzaam resultaat van hoge kwaliteit. In plaats van het ontwerp op de polo te drukken, wordt deze er met naald en draad op geborduurd. Hierdoor vervaagt de afbeelding nooit. Borduren doen we voor zowel kleine als grote aantallen polo’s.

Gepersonaliseerde polo’s voor een professionele uitstraling

Een polo met het bedrijfslogo zorgt voor een professionele uitstraling van uw personeel. Daarnaast leiden polo’s met een bedrijfslogo tot een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf. Staat uw bedrijf binnenkort op een beurs of ander evenement? Laat deze kans om uw bedrijf te promoten niet voorbijgaan en bedruk speciale promotiekleding voor uw medewerkers.

Kom langs in de showroom

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Krimpen aan den IJssel voor een vrijblijvend adviesgesprek. In onze showroom kunt u de polo’s in het echt bekijken en beantwoorden wij al uw vragen. We denken graag met u mee en vertellen u alles over de mogelijkheden. Op die manier wordt het maken van keuzes een stuk eenvoudiger. Bel ons om een afspraak te maken op 0180 540 840.

Andere producten laten bedrukken of borduren

Naast het bedrukken en borduren van polo’s, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor andere kledingstukken met een door u gekozen logo, afbeelding of tekst. Zo zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van werkkleding, maar bedrukken we ook rokken, colberts, hoodies en zelfs ondergoed. Daarnaast bedrukken we ook accessoires en relatiegeschenken. Bekijk bijvoorbeeld onze knuffels, paraplu’s, tassen, pennen en handdoeken.

Neem contact op met ID Wear

Heeft u vragen over het bedrukken van polo’s of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0180 540 840 of stel uw vraag via de klantenservice chat.