Over Ons

Wil je met je eigen ogen zien wie wij zijn? Bekijk onze bedrijfsvideo.

Of lees hieronder snel verder!

Wie zijn wij?

ID Wear heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding en promotioneel textiel. In de meeste gevallen bedrukken en borduren wij de kleding voor onze klanten. Vaak met een (bedrijfs-)logo, maar dit kan ook een grappige tekst of een ander ontwerp zijn. Naast de kleding bieden we relatiegeschenken in alle soorten en maten. Van bedrukte mokken tot veiligheidshesjes en van paraplu’s tot knuffels; Bij ID Wear kunt u terecht!

Wat ons anders maakt

Waar het in onze markt vaak gebruikelijk is om het bedrukken van bedrijfskleding en textiel extern uit te laten voeren, doen wij dat net even anders. Bijna al het bedrukken en borduren doen we namelijk zelf. Hierdoor zijn we bekend met de verschillende methodes, houden we ontwikkelingen gemakkelijk bij en weten we precies welke mogelijkheden er zijn om aan uw wensen te voldoen. Zo bieden we een stukje extra persoonlijke service en creëren we meerwaarde die u elders niet snel tegen zult komen.

En daar staan we voor!

Die persoonlijke service komt voort uit meer dan alleen onze werkwijze wanneer we uw kleding of geschenken bedrukken. We doen altijd ons uiterste best om dit in onze volledige dienstverlening terug te laten komen. Zo bieden we u met plezier een deskundig advies en uitmuntende service vanuit onze ruim 15 jaar ervaring. Dat doen we op basis van de volgende drie speerpunten:

Waar onze klanten blij van worden

Wanneer het gaat om de reacties vanuit onze klanten komt de snelheid van ID Wear steevast naar boven. Zowel in het leveren van bestellingen als bij het reageren op berichten, vragen of aanpassingen. Onze proactieve houding en klantgerichte aanpak wordt dus gewaardeerd. Dit bevestigt voor ons dat onze werkwijze de juiste is en vormt telkens weer het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Bent u op zoek naar bedrijfskleding met opdruk, relatiegeschenken of promotioneel textiel? Neem contact met ons op of bekijk de mogelijkheden in de webshop, dan gaan we met plezier voor u aan de slag!