Werkpolo bedrukken

  • Binnen 2 dagen geleverd
  • Maattabel
  • A-kwaliteit

Werkpolo bedrukken met logo? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. Wij leveren werkpolos waar je prettig in kan werken en die klus na klus mooi blijven. Laat ze bedrukken of borduren met je bedrijfslogo voor een professionele uitstraling. Bij ID Wear bedrukken en borduren we werkpolo’s van hoge kwaliteit met een door u gekozen logo, afbeelding of tekst. Bekijk ons zeer uitgebreide assortiment aan polo’s en maak uw keuze. Uiteraard voorzien we u graag van advies.

  • Productie in eigen beheer
  • Levering van poloshirts met logo binnen een week mogelijk
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd een gratis proefdruk
Heb je vragen over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Werkpolo bedrukken met logo

Bij ID Wear bestel je gemakkelijk en snel hoge kwaliteit werkpolo’s. In onze webshop vind je een compleet assortiment werkpolo’s, allen bieden hoge kwaliteit en functionaliteit. Te denken valt aan sneldrogend en ademend materiaal, reflecterende banden voor hoge zichtbaarheid. Alle werkpolo’s hebben een groot draagcomfort en zijn uitermate geschikt om te bedrukken of een borduring op te plaatsen. Een werkpolo met logo van je bedrijf of aankomend evenement creëert direct een professionele look. Je kunt bij ons alle werkpolo’s laten bedrukken. Het bedrukken en ook het borduren gebeurt bij ID Wear in eigen beheer. Een werkpolo bedrukken vergroot tevens de naamsbekendheid. Met een bedrukte werkpolo geef je je personeel unieke professionele werkkleding.

Met ons aanbod aan werkpolo’s bieden we een compleet assortiment aan modellen, kleuren en maten met verschillende pasvormen.

Werkpolo’s bestellen

Met ons aanbod aan werkpolo’s bieden we een compleet assortiment aan modellen, kleuren en maten met verschillende pasvormen.

Borduren en bedrukken doen wij in eigen huis en altijd snel en voordelig!