Werkkleding met logo

  • Binnen 2 dagen geleverd
  • Maattabel
  • A-kwaliteit

Laat uw werkkleding bedrukken of borduren met logo bij ID Wear. Werkkleding met een bedrijfslogo straalt professionaliteit uit én vergroot de naamsbekendheid van het bedrijf. Wij voorzien uw werkkleding van een door u gekozen logo, afbeelding of tekst. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van alle soorten werkkleding, zoals stofjassen, veiligheidsvesten, overalls en polo’s. Laat uw bedrijfskleding bedrukken door ID Wear en profiteer van onze uitstekende service.

  • Productie in eigen beheer
  • Levering binnen 5-10 werkdagen
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd een gratis proefdruk
Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u geadviseerd worden over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.  0180 540 840

Laat bij ID Wear al je werkkleding bedrukken met logo. Bedrukte werkkleding geeft de werknemers direct een professionele uitstraling. Daarnaast vergroot je de naamsbekendheid door een bedrukking op een mooie werkjas of werk t-shirt.

Bij ID Wear hebben wij de productie in eigen beheer. Dat betekent dat wij zelf de werkkleding bedrukken maar ook kunnen wij een logo op de werkkleding borduren. Je eigen logo kan je laten bedrukken of borduren op de door ons geselecteerde items in de webshop. Alle werkkleding is van hoogwaardige kwaliteit. De selectie werkkleding bestaat uit werkshirts, werkpolo’s, werkoverhemden, werktruien en pullovers. Daarnaast zijn er diverse fleece werkjassen en softshell jassen beschikbaar. Dit alles is uiteraard te complementeren met werkbroeken en diverse accessoires. Ook voor werkkleding in de horeca kan je terecht in onze webshop.

Werkkleding bedrukken met logo is altijd een goede keuze. We voorzien u graag van advies en hulp bij het samenstellen van uw keuze.