• ID-Wear Supersnel geleverd
  • ID-Wear Vaste contactpersoon
  • ID-Wear Gratis drukproef
  • ID-Wear Eigen productie
  • ID-Wear 100% Kwaliteitsgarantie

softshell jassen

softshell jassen

Laat softshell jassen bedrukken voor uw bedrijf, organisatie of sportclub. Bekijk ons grote aanbod met softshell jassen voor dames, heren en kinderen. De jassen zijn wind- en waterdicht en daardoor zeer geschikt voor buitenactiviteiten.

  • Bedrukte softshell jassen vanaf € 13,57
  • Levering binnen 5-10 werkdagen
  • Breed aanbod softshell jassen
  • Altijd een gratis proefdruk

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

0180 540 840

Softshell jassen bedrukken in slechts 5 stappen

Het laten bedrukken of borduren van softshell jassen is heel eenvoudig:

1. Softshell jas selecteren

Bekijk ons brede aanbod aan softshell jassen en selecteer de jas van uw keuze.

2. Maat en kleur kiezen

Geef aan hoeveel jassen u wilt bestellen. Kies ook direct de juiste kleur en de benodigde maten.

3. Positie en druktechniek aangeven

Geef aan waar op de jas u de bedrukking wilt hebben. U kunt het logo direct uploaden of later aanleveren. Kies nu ook de gewenste druktechniek.

4. Overzicht van uw bestelling

U krijgt nu een overzicht van uw bestelling en kunt direct de kosten inzien. Controleer de gegevens en plaats vervolgens uw bestelling.

5. Digitale proefdruk ontvangen

U ontvangt een digitale proefdruk ter controle. Wanneer u hiermee akkoord bent, beginnen wij met het verwerken van de bestelling.

6. Bestelling ontvangen

De levertijd van bedrukte en geborduurde softshell jassen is vijf tot tien werkdagen. Heeft u de jassen sneller nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een snellere levering te bespreken.

Softshell jas bedrukken of borduren?

U heeft de keuze uit verschillende technieken om softshell jassen van uw bedrijfslogo te voorzien.

Zeefdruk

De zeefdruktechniek is de meest gebruikte manier om softshell jassen te bedrukken. We brengen de verf laag voor laag op de jas aan voor een mooi resultaat. Deze druktechniek is vooral geschikt voor het laten bedrukken van grote aantallen softshell jassen.

Transferdruk

Transferdruk is een methode waarbij we het logo eerst op een folie drukken. Vervolgens wordt het logo uitgesneden en met hoge temperatuur op het textiel gedrukt. Transferdruk raden we aan wanneer u kleinere aantallen jassen wilt laten bedrukken.

Borduren

Voor een luxueuze uitstraling van uw softshell jassen raden we aan om de jassen te laten borduren. In plaats van het logo of de tekst op de stof te drukken, borduren we deze er met naald en draad op voor een extra duurzaam resultaat.

Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze. Neem voor advies contact met ons op via 0180 540 840 of stel uw vraag via onze chat.

Softshell jas voor de professionele markt

De softshell jas is een populaire jas voor buitenactiviteiten. Deze jassen zijn namelijk erg comfortabel en geschikt voor diverse weertypes. Softshell jassen houden wind en regen tegen, maar de stof is in tegenstelling tot die van regenjassen wel ademend. Hierdoor krijgt u het niet snel te warm. Softshell jassen zijn dan ook heel geschikt voor teamuitjes of promotieteams die buiten werken.

Andere kleding laten bedrukken

Naast softshell jassen vindt u in ons assortiment ook andere warme kledingstukken, zoals fleecevesten, gewone jassen, werkjassen en bodywarmers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten bedrukken en borduren van verschillende accessoires en relatiegeschenken.

ID Wear showroom

Twijfelt u nog over uw bestelling en kunt u wel wat advies gebruiken? Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Krimpen aan den IJssel. Hier kunt u onze producten bekijken en geven we u graag vrijblijvend advies. Bel ons om een afspraak te maken via 0180 540 840. U kunt ons iedere werkdag bereiken van 08.30 tot 17.30 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vragen te stellen via de chat van onze klantenservice.