Casual bedrijfskleding

  • Binnen 2 dagen geleverd
  • Maattabel
  • A-kwaliteit

Representatieve kleding voor bedrijven of verenigingen bestel je eenvoudig online op onze website. Laat de kleding op hoogwaardige manier bedrukken of borduren met je bedrijfslogo en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Met bijna 20 jaar ervaring nemen wij je de zorg voor casual bedrijfskleding en werkkleding volledig uit handen. Wij borduren en bedrukken je logo op elk gewenst artikel en zorgen daarmee voor een professionele uitstraling van je organisatie of vereniging. Bestel dus direct en verzeker je van de beste kleding voor een perfecte uitstraling!

Casual bedrijfskleding
Representatieve kleding voor bedrijven of verenigingen bestel je eenvoudig online op onze website. Een groot assortiment kleding voor alle branches en voor zakelijke doeleinden als evenementen. Laat de kleding op hoogwaardige manier bedrukken of borduren met je bedrijfslogo en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Bovendien helpen en adviseren we je graag om je eigen stijl te vinden passend bij de uitstraling van je bedrijf.
Vergroot je naamsbekendheid met professionele kleding met eigen logo. Het ruime assortiment biedt mogelijkheden voor zowel zakelijke, reguliere en casual bedrijfskleding. De omschrijving promotionele kleding is hierbij ook goed op zijn plaats, want denk eens in hoeveel promotie en reclame je maakt met het uitdragen van je bedrijfslogo.
Denk ook aan de mogelijkheid om sponsoren te bedanken middels het plaatsen van hun logo op kleding van een evenement of om te laten zien dat je meedoet aan een goed doel. Promotie ten top, en dit altijd met maatwerk wat past bij je bedrijf. Op talloze manieren is de uitstraling en huisstijl van je bedrijf weer te geven. Je personeel wordt zo letterlijk het visitekaartje van je bedrijf.
Casual kleding is kleding voor de werknemer zonder de hoge kenmerken en eisen die je zou verwachten bij werkkleding, zoals vlamvertragend of hoge zichtbaarheid. Onze casual bedrijfskleding is netjes, gekleed, modern of sportief, zakelijk of informeel en met je eigen logo uniek in zijn look en style.
Denk aan een mooie jas met eigen logo of een sweater, polo of t-shirt als professionele werkkleding van je eigen bedrijf. Voor elk seizoen is er volop keus. Kleed je personeel in de winter met een mooie softshell jas, sweater of vest met bijpassende muts en handschoenen in matching kleur, of voor een evenement op locatie in een pantalon met zakelijk overhemd met een mooie borduring. Voor dames is er ook een leuk assortiment en verschillende pasvormen. Voor de zomer kan je denken aan een hippe short met t-shirt of polo in talloze kleuren of wat denk je van een bodywarmer of fleecevest en dit alles met je eigen logo.
Daarnaast is het extra leuk een evenement, een bedrijfsfeest of bijzondere gelegenheid te markeren met professionele kleding of een accessoire, zoals een cap, sjaal, fleecedeken of zelfs een tas met je eigen bedrijfslogo. Maak promotie en zet je bedrijf goed op de kaart met jouw eigen unieke logo, daar kan je trots op zijn!
Met bijna 20 jaar ervaring nemen wij je de zorg voor casual bedrijfskleding en werkkleding volledig uit handen. Wij borduren en bedrukken je logo op elk gewenst artikel en zorgen daarmee voor een professionele uitstraling van je organisatie of vereniging.

Bestel dus direct en verzeker je van de beste kleding voor een perfecte uitstraling!