Fleece werkvesten en truien

  • Binnen 2 dagen geleverd
  • Maattabel
  • A-kwaliteit

Fleece werkvesten en truien laten bedrukken doe je bij ID Wear. Hoge kwaliteit werk fleecetruien en fleecevesten bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Laat de fleece werkvesten direct door ons bedrukken of borduren met je bedrijfslogo, tekst of ander ontwerp naar keuze. Het bedrukken bedrukken kan je direct online regelen. Wij zorgen ervoor dat je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt! Bekijk ons zeer uitgebreide assortiment aan fleece werkvesten en truien en maak je keuze. Uiteraard voorzien we je graag van advies.

  • Productie in eigen beheer
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd een gratis proefdruk
Voor het beste resultaat bestel je fleece werkvesten en truien bij ID Wear.

Enig resultaat

Fleece werkvesten bedrukken met logo

In de webshop vind je een uitgebreid assortiment fleece werkvesten en fleece werktruien. De werkvesten en werktruien zijn allen van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor een bedrukking of borduring met eigen logo. Fleece werkvesten bedrukken gebeurt bij ID Wear in eigen productie. Fleece werktruien bedrukken geeft de werkkleding een luxe uitstraling. Ook fleece werkvesten laten bedrukken met logo zorgt bij het personeel voor een professionele look en vergroot de naamsbekendheid.

In de webshop zijn mooie en functionele fleece werkvesten en fleece werktruien geselecteerd. Verschillende materialen zoals microfleece of juist zware fleece, mooi afgewerkt met 2-way ristsluiting en kinbescherming.

Fleece werktruien en vesten bestellen

Fleece werkvesten en fleece werktruien laten bedrukken doet ID Wear in eigen productie. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor advies.