Softshell jassen

  • Binnen 2 dagen geleverd
  • Maattabel
  • A-kwaliteit

Softshell jassen bedrukken met je eigen logo Bij ID Wear bestel je de mooiste softshell jassen. We kunnen de softshell jassen borduren en bedrukken met je eigen logo. We kunnen de softshell jas bedrukt met je logo vaak al binnen een week bij je afleveren. Je ontvangt extra korting wanneer je meer softshell jassen bestellen wilt. We helpen je graag met het kiezen van de perfecte jas!

Softshell jassen bedrukken

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan softshell jassen. Verschillende modellen. Softshell jas dames, softshell jas heren en bijvoorbeeld softshell werkjas heren. Maar wat zijn softshell jassen nu precies? Een  softshell is waterafstotend, winddicht of windwerend. Een softshell jas is gemaakt van goed ademende stof. De voordelen van een softshell jas zijn groot, doordat een softshell jas heerlijk draagt en in veel (weers)omstandigheden goed van pas komt.

Softshell bedrijfskleding en softshell jas werkkleding is vanwege de grote praktische voordelen daarom erg geschikt voor je medewerkers, als promotiekleding of relatiegeschenk. In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld van hoge kwaliteit. Alle softshell jassen zijn geschikt voor een mooie bedrukking of borduring van een logo. Een softshell jas bedrijfskleding is een aanwinst voor je medewerkers of als relatiegeschenk. Met een bedrukking met eigen logo een geliefd kledingstuk om te dragen!

Bij ID Wear kan je alle softshell jassen laten bedrukken. Een bedrukt logo op softshell werkjas geeft direct een professionele uitstraling. Bij ID Wear hebben wij de productie in eigen beheer. Waardoor wij de softshell jassen snel kunnen leveren. Ongeacht je keuze voor bedrukken of borduren, wij leveren maatwerk!