• ID-Wear Supersnel geleverd
 • ID-Wear Vaste contactpersoon
 • ID-Wear Gratis drukproef
 • ID-Wear Eigen productie
 • ID-Wear 100% Kwaliteitsgarantie

Veiligheidshesjes bedrukken

Veiligheidshesjes bedrukken

Laat uw veiligheidshesjes bedrukken met het logo van uw bedrijf, school of (sport)vereniging. Vergroot de veiligheid van uw klas, sportteam of medewerkers door ze een opvallend hesje te laten dragen. We hebben niet alleen veiligheidshesjes maar ook high visibility jassen, sweaters en hoodies. Alle hesjes voldoen aan de Europese EN-normen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze.

 • Bedrukte hesjes vanaf € 1,26 
 • Productie in eigen beheer
 • Levering binnen 5-10 werkdagen
 • Vaste contactpersoon
 • Altijd een gratis proefdruk
 • Ook hesjes zonder bedrukking

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

0180 540 840

Veiligheidshesjes bedrukken in 5 stappen

Het laten bedrukken van hesjes is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen en ontvang uw bedrukte hesjes snel.

 1. Veiligheidsvest kiezen

  Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om de veiligheidshesjes te vinden die u wilt laten bedrukken.

 2. Maat en kleur selecteren

  Geef aan hoeveel hesjes u wilt bestellen en kies de juiste kleur. U kunt nu ook aangeven welke maat de hesjes moeten hebben. Uiteraard is het mogelijk om verschillende maten te kiezen.

 3. Positie van de bedrukking aangeven

  Op welke plek moet het logo komen? Geef de positie aan en upload direct het gewenste logo of stuur ons dit later toe. Het is ook mogelijk om hesjes te laten borduren. Indien u dit wilt, kunt u dat nu aangeven en vervolgens uw bestelling plaatsen.

 4. Digitale proefdruk

  U ontvangt een digitale proefdruk, zodat u kunt bekijken of alles naar wens is

 5. Bestelling ontvangen

  De levertijd van de bedrukte hesjes is vijf tot tien werkdagen. In overleg is het ook mogelijk om de bestelling sneller te ontvangen. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Verschillende druktechnieken

Bij ID Wear gebruiken we verschillende druktechnieken om veiligheidshesjes van een afbeelding of logo te voorzien. De zeefdruktechniek is de meest gebruikte techniek. Bij deze methode wordt de verf laag voor laag op het hesje aangebracht. Bij de transferdrukmethode drukken we de afbeelding eerst op een folie en daarna pas op het hesje. Met deze techniek kunnen we gedetailleerde afbeeldingen met meerdere kleuren heel mooi op de hesjes aanbrengen. Transferdruk raden we voornamelijk aan bij kleine aantallen. Tot slot is het ook mogelijk om uw veiligheidshesjes te laten borduren, voor een extra mooi en duurzaam resultaat. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze. Neem voor advies contact met ons op via 0180 540 840 of stel uw vraag via onze chat.

Veiligheidshesjes voor uw personeel

Voor sommige beroepen zijn goede veiligheidshesjes onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan verkeersregelaars die in het donker het verkeer moeten regelen bij een voetbalwedstrijd of ander evenement. Door ze te laten bedrukken krijgen de veiligheidshesjes een professionele, uniforme uitstraling en zijn uw medewerkers veel beter herkenbaar. Wij bedrukken ook andere soorten (high visibility) werkkleding. Bekijk ons complete assortiment werkkleding.

Bedrukte sporthesjes

Bij ID Wear kunt u ook terecht voor het bedrukken van sporthesjes voor uw sportclub of vereniging. Laat bijvoorbeeld de trainingshesjes van uw voetbalclub bedrukken met logo’s van sponsoren. Daarnaast zijn de reflecterende hesjes ook heel geschikt om mee te gaan hardlopen in het donker. Zo bent u altijd goed zichtbaar voor naderend verkeer. Is een logo niet nodig? Dan kunt u bij ons ook gewoon onbedrukte sporthesjes bestellen.

Veiligheidshesje kind bedrukken

Wij bedrukken ook veiligheidshesjes in kindermaten, zodat u veilig op pad kunt met uw schoolklas. Gebruik de hesjes bijvoorbeeld om extra op te vallen tijdens de avondvierdaagse of een schoolreisje. De hesjes in diverse kleuren worden ook vaak gebruikt als voetbalhesjes. Dit veiligheidshesje voor kinderen is bijvoorbeeld leverbaar in wel zes verschillende kleuren. Goed om te weten: we werken met staffelkorting. Dus hoe meer hesjes u bestelt, hoe lager de stukprijs.

RWS veiligheidsvesten

In ons uitgebreide assortiment aan veiligheidshesjes, vindt u ook RWS veiligheidsvesten. Al onze vesten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, maar deze vesten voldoen ook aan de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Deze richtlijnen zijn nog een stuk strenger dan de Europese normen op het gebied van verhoogde zichtbaarheid.

Kom langs in de showroom

Heeft u advies nodig bij de keuze voor het juiste veiligheidshesje? Kom dan langs in onze showroom in Krimpen aan den IJssel voor een vrijblijvend adviesgesprek. In onze showroom kunt u de hesjes in het echt bekijken en beantwoorden wij alle vragen die u heeft. U kunt ook meteen de rest van ons assortiment bekijken. We bedrukken namelijk ook andere soorten kleding, zoals T-shirts, sweaters en polo’s. Bel ons om een afspraak te maken op 0180 540 840.

Neem contact op met ID Wear

Heeft u vragen over het bedrukken van hesjes of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0180 540 840 of stel uw vraag via de klantenservice chat.